Produse

Corpuri abrazive pentru masini de rectificat fara centre


Rectificarea fara centre este un proces de rectificare cilindrica destinata prelucrarii in serie mare a unor piese identice.
Operatia de rectificare fara centre implica existenta a doua corpuri abrazive,una cu rol de rectificare si cealalta cu rol de antrenare.

Corpuri abrazive cu liant elastic


Aceste corpuri abrazive sunt scule aschietoare formate din granule abrazive legate intre ele cu ajutorul unui liant elastic.Performantele corpurilor abrazive depind de marimea,duritatea si concentratia granulelor abrazive precum si de duritatea si elasticitatea liantului.Din combinarea acestor parametrii se obtine o gama variata de produse cu aplicatii diverse.Se pot obtine astfel corpuri abrazive flexibile pentru finisare sau superfinisare cu mentinerea formei geometrice si a dimensiunilor piesei prelucrate sau corpuri abrazive dure pentru operatii de debavurare si degrosare.

Pasta abraziva de lustruit


Este un produs obtinut prin inglobarea materialului abraziv intr-un liant special

Acoperirea suprafetelor cu material abraziv


Operatia presupune aplicarea unui strat de material abraziv pe suprafetele fixe sau mobile ale diverselor utilaje in industria alimentara ,industria autovehiculelor,etc. Stratul abraziv rezultat are o foarte buna rezistenta la uzura si o aderenta ridicata la suprafetele cu care intra in contact.

MIDAROM ABRASIVES SRL, Str. Principala 24, Hala 8, 407353 Jucu de Mijloc, Jud. Cluj | Tel: +40 769049911; Fax-mail: +40 317301688;
e-mail:danmehelean@midaromabrasives.ro © Copyright Midarom 2016 |  Web design: Netlogiq Cluj